Back to All Events

Curs subvencionat "Mindfulness"

A càrrec de Mª Àngels Morales (Mestra, Trainer de PNL i Instructora de MBSR-Mindfulness)

Vivim envoltats d’impactes contents que desvien la nostre atenció i ens fan difícil poder-nos focalitzar per aconseguir objectius personals i professionals. Aquesta formació en mindfulness t’ajudarà a marcar un pla d’acció per la millora personal. Aprendràs tècniques molt útils per augmentar el teu nivell de consciencia, afrontar canvis, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis diàries i obtenir així més benestar i rendiment personal i professional. 

Objectius generals:

  • Dotar de les tèniques necessàries per augmenter els nivells de consciència, contribuint a gestionar millor els canvis, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, així com obtenir benestar i un alt rendiment personal i professional.

Objectius específics:

  • Establir un pla d'acció per a la millora personal i professional en els aspectes d'autoconsciència, control emocional, gestió dels canvis i benestar general.

Inici del curs 9 d'Abril 2018  Finalització del curs  25 de Juny 2018 

Total hores: 30h  | Preu: 100% SUBVENCIONAT (per treballadors en actiu, autònoms i/o aturats)

Horari: 10.30h a 13.30h, els dilluns

Curs del Programa Formatiu Transversal Consorci 2017, àrea: Habilitats

Data límit per inscripcions: 3 D'ABRIL 2018