Comença la World Tour Vive 50

Regala la llibreta Vive 50 per #SantJordi

Regala la llibreta Vive 50 per #SantJordi

Ahir va començar la “World Tour Vive 50" a Enebra! 

Quan et passes un any fent el que vols, la teva vida canvia i ja no la veus de la mateixa forma... Et retrobes amb tu mateixa! Durant 52 setmanes fas aquelles coses que et venen de gust o que estan pendents, a més a més d’aquelles que son el teu dia dia.

VIVE 50 va començar sent un projecte personal de la Neus Arqués. Quan va complir 50 anys va patir una crisi que va saber transformar-la en una aventura marevellosa. En comptes de sentir-se enfonsada va decidir que havia de celebrar la vida, plantejant-se 50 reptes a complir durant un any.

Ara el seu repte és passar el relleu a altres dones d'arrèu que compleixin 50 anys. 

Per nosaltres va ser un privilegi celebrar SantJordi d'aquesta manera tan especial, i com sempre acompanyades de dones valentes, plenes de somnis i energía, disposades a aconseguir el que es proposin celebrant els seus 50 anys! 


Aquí us deixem alguns dels seus testimonis:

"M'ha semblat molt intéressant perquè tota excusa és bona per a mirar endavant, ser una mateixa i ser egoïstament positiva. El món és molt gran i ens està esperant." (Lidia M.)

"Me ha parecido una experiencia positiva." (Isabel V.)

"Creo que ha sido muy interesante, chulo., sacar la mujer interior que tenemos y sacar a fuera nuestros sueños... Ser tú misma y hacer lo que tú quieras... Por que es tu momento... A disfrutar de la vida..." (Conchi M.)

"Interesante propuesta" (Rosario F.)

"Una idea sensacional. Una forma de mirar hacia el interior de cada mujer y vivir." (Carme M.)